Pesto bazalkové Ligure 180g
RS11000
Omáčka z bazalky.
sklademPopis
Bazalkové pesto je emulgovaná studená omáčka zelené barvy, získané podle základní suroviny - bazalky. Pesto můžete konzumovat s těstovinami, saláty, sýry, ..
Složení
bazalka 46%, slunečnicový olej 36%, sýry 4,2% (mléko kravské, jedlá sůl, syřidlo, vaječný lysozym), bramborové vločky, jedlá sůl, cukr, oříšky kešu, výtažek z kvasnic, extra panenský olivový olej, česnek, píniová semínka 0,1%, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, antioxidant: kyselina L-askorbová
Výživové hodnoty
ENERGIE
kJ kcalTUKY
gCUKRY
gBÍLKOVINY
gSŮL
greferenčního příjmu dospělého *
Typické hodnoty na 100 g: Energy 1491 kJ/355 kcal
* Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal)
** Porce 50 g
Tabulka výživových hodnot
na 100g | na porci** | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 1621 kJ | kJ |
Energetická hodnota | 386 kcal | kcal |
Tuky | 38g | g |
z toho nasycené tuky | 4,9g | g |
Sacharidy | 7,5g | g |
z toho cukry | 1,9g | g |
Bílkoviny | 3,3g | g |
Vláknina | 2,1g | g |
Sůl | 1,6g | g |
Dietní informace
Vhodné pro bezlepkovou dietu
Informace pro alergiky: alergeny jsou ve složení vyznačeny tučně
Gluten free (bez lepku)
Může obsahovat pecky nebo jejich části.
Příprava
Určeno k přímé konzumaci. Pesto není vhodné ohřívat, důvodem je hořknutí bazalky.
Skladování
Udržujte daleko od přímého zdroje tepla. Po otevření uchovejte v ledničce a spotřebujte do 3 dnů. Doba spotřeby je x měsíců (aktuální doba spotřeby vytištěna na obalu).
Výrobce
Pastificio Riscossa F.lli Mastromauro S.p.A.
70033 Corato, Itálie
IČO: 00262320724
www.riscossa.it