Jehněčí pečínka jemně kořeněná 210g
VD11678
Pečená s přidáním sezónní zeleniny a bylinek.
3 dnyPopis
Ovce byly odpradávna chovány v horských a podhorských oblastech Jeseníků. Jehněčí maso se zpracovávalo většinou za čerstva. Nejběžnější úpravou bylo pečení s přidáním sezónní zeleniny a bylinek. Tato delikatesa získává jemné aroma díky nakládání do zeleniny a koření.
Složení
jehněčí pečené maso (ČR) - hřbet, kýta, plec (89% před tepelnou úpravou), cibule, mrkev, celer, jedlá sůl, koření
Výživové hodnoty
ENERGIE
930 kJ 221 kcalTUKY
6,9 gCUKRY
1,1 gBÍLKOVINY
37,8 gSŮL
2,1 greferenčního příjmu dospělého *
Typické hodnoty na 100 g: Energy 1491 kJ/355 kcal
* Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal)
** Porce 210 g
Tabulka výživových hodnot
na 100g | na porci** | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 443 kJ | 930,3 kJ |
Energetická hodnota | 105 kcal | 220,5 kcal |
Tuky | 3,3g | 6,9g |
z toho nasycené tuky | 1,6g | 3,4g |
Sacharidy | 0,5g | 1,1g |
z toho cukry | 0,5g | 1,1g |
Bílkoviny | 18g | 37,8g |
Vláknina | g | g |
Sůl | 1g | 2,1g |
Dietní informace
Vhodné pro bezlepkovou dietu.
Informace pro alergiky: alergeny jsou ve složení vyznačeny tučně
Bez lepku (gluten free)
Příprava
Po ohřátí určeno k přímé konzumaci.
Skladování
Skladujte v temnu při teplotě do 30°C, po otevření uchovejte v chladu do +6°C, spotřebujte do 3 dnů. Doba spotřeby je 18 měsíců (aktuální doba spotřeby vytištěna na obalu).
Výrobce
Designfoods s.r.o.
Leštinská 2443/30, 789 01 Zábřeh
IČO: 27842762
www.viadelicia.cz