Jelení na smetaně s brusinkami 680g bez přílohy
AM11611
Jelení maso v omáčce s výraznou chutí zvěřiny.
3 dnyPopis
Libový kousek jeleního masa v omáčce s výraznou chutí zvěřiny. Vhodná příloha: houskový knedlík, bramborový knedlík.
Složení
jelení maso (30%), vývar (mrkev, celer, cibule, pepř, česnek, sůl, libeček, kuř. skelet, vepř. kosti, hov. ořez), rýžová mouka, brusinky (7 %), smetana (4 %), sádlo, cukr, uzená slanina, hořčice (hořčičné semeno, ocet kvasný, kurkuma, výtažek koření, voda), m. kukuřičný škrob, citron, víno, máslo, bobkový list, tymián, nové koření
Výživové hodnoty
ENERGIE
kJ kcalTUKY
gCUKRY
gBÍLKOVINY
gSŮL
greferenčního příjmu dospělého *
Typické hodnoty na 100 g: Energy 1491 kJ/355 kcal
* Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal)
** Porce g
Tabulka výživových hodnot
na 100g | na porci** | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 720 kJ | kJ |
Energetická hodnota | 172 kcal | kcal |
Tuky | 9,5g | g |
z toho nasycené tuky | 1,9g | g |
Sacharidy | 13,9g | g |
z toho cukry | 5,7g | g |
Bílkoviny | 8,01g | g |
Vláknina | g | g |
Sůl | 1,01g | g |
Dietní informace
Informace pro alergiky: alergeny jsou ve složení vyznačeny tučně
Může obsahovat stopy lepku.
Příprava
Na sporáku: obsah sáčku vyprázdněte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni 3 - 5 minut.
V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.
V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použijte samoohřev.
Skladování
Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +28°C.
Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 36 měsíců (aktuální doba spotřeby vytištěna na obalu).
Výrobce
HOTOVKY s.r.o.
Dobrá 485, 73951 Dobrá
IČO: 26829266
www.hotovky.cz