Jelení guláš 340g bez přílohy
AM11596
Jelení maso ve výrazné zvěřinové omáčce s jalovcem.
3 dnyPopis
Vyzkoušejte kousky jeleního masa v omáčce s výraznou chutí zvěřiny a jalovce s tymiánem. Vhodná příloha: rýže, pečivo, houskový knedlík.
Složení
jelení maso (30%), vývar (mrkev, celer, cibule, pepř, česnek, sůl, libeček, kuř. skelet, vepř. kosti, hov. ořez), rýžová mouka, uzená slanina, sádlo, rajský protlak ( voda, rajče, cukr, m. škrob ), víno, tymián, rozmarýn, jalovec, paprika
Výživové hodnoty
ENERGIE
kJ kcalTUKY
gCUKRY
gBÍLKOVINY
gSŮL
greferenčního příjmu dospělého *
Typické hodnoty na 100 g: Energy 1491 kJ/355 kcal
* Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal)
** Porce g
Tabulka výživových hodnot
na 100g | na porci** | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 545 kJ | kJ |
Energetická hodnota | 130 kcal | kcal |
Tuky | 8,02g | g |
z toho nasycené tuky | 0,9g | g |
Sacharidy | 7,2g | g |
z toho cukry | 1,8g | g |
Bílkoviny | 7,8g | g |
Vláknina | g | g |
Sůl | 0,96g | g |
Dietní informace
Informace pro alergiky: alergeny jsou ve složení vyznačeny tučně
Může obsahovat stopy lepku.
Příprava
Na sporáku: obsah sáčku vyprázdněte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni 3 - 5 minut.
V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.
V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použijte samoohřev.
Skladování
Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +28°C.
Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 36 měsíců (aktuální doba spotřeby vytištěna na obalu).
Výrobce
HOTOVKY s.r.o.
Dobrá 485, 73951 Dobrá
IČO: 26829266
www.hotovky.cz