Vepřová játra na cibulce 340g bez přílohy
AM11554
Vepřová játra v kmínové omáčce.
3 dnyPopis
Kousky vepřových jater restované na cibulce s omáčkou s výraznou chutí cibule a kmínu. Vhodná příloha: rýže, těstoviny, pečivo.
Složení
vepřové játra (44%), vývar (mrkev, celer, cibule, pepř, česnek, sůl, libeček, kuř. skelet, vepř. kosti, hov. ořez), cibule (6%), rýžová mouka, uzená slanina, rajský protlak ( rajče, cukr, m. kukuřičný škrob ), sádlo, sojová omáčka (glukózo-fruktózový sirup, sojové boby, melasa, kvasnicový extrakt, karamel, extrakty bylin a koření, kyselina mléčná)
Výživové hodnoty
ENERGIE
kJ kcalTUKY
gCUKRY
gBÍLKOVINY
gSŮL
greferenčního příjmu dospělého *
Typické hodnoty na 100 g: Energy 1491 kJ/355 kcal
* Referenční příjem průměrné dospělé osoby (8400kJ/2000kcal)
** Porce g
Tabulka výživových hodnot
na 100g | na porci** | |
---|---|---|
Energetická hodnota | 497 kJ | kJ |
Energetická hodnota | 119 kcal | kcal |
Tuky | 5,2g | g |
z toho nasycené tuky | 0,7g | g |
Sacharidy | 7,7g | g |
z toho cukry | 2,3g | g |
Bílkoviny | 11,3g | g |
Vláknina | g | g |
Sůl | 1,1g | g |
Dietní informace
Informace pro alergiky: alergeny jsou ve složení vyznačeny tučně
Může obsahovat stopy lepku.
Příprava
Na sporáku: obsah sáčku vyprázdněte do hrnce a ohřívejte za občasného míchání na mírném ohni 3 - 5 minut.
V mikrovlnce: jídlo vyndejte z obalu na talíř nebo do vhodné nádoby a ohřejte cca 2 až 3 minuty při výkonu 700W.
V horké vodě: jídlo můžete ohřát vložením sáčku do horké vody na cca 8 minut. V hotelovém pokoji se jídlo dá díky tvaru sáčku ohřát přímo v rychlovarné konvici. V přírodě můžete použít na ohřátí ešus s horkou vodou, případně použijte samoohřev.
Skladování
Skladujte v suchu a temnu při teplotě +1 až +28°C.
Otevřený výrobek uskladněte v chladničce a spotřebujte do 48 hodin. Doba spotřeby je 36 měsíců (aktuální doba spotřeby vytištěna na obalu).
Výrobce
HOTOVKY s.r.o.
Dobrá 485, 73951 Dobrá
IČO: 26829266
www.hotovky.cz